söndag 18 december 2011

Promenad runt Häcksjön, Lerum 18 Dec 2011

Idag var Carina den som visade oss nya vyer av områderna som finns kring vårt Göteborg. Idag var det Lerum som gällde. Det var två nya tjejer som anslöt idag - Hanna med whipparna Majja & Tiger och Bettina med sina två galgo-tjejer och lilla Kiwi en Parson Jack Russel. Jättekul att det kommer nytt folk och nya hundar. Vi startade vid en Scoutstuga strax utanför Lerum och sedan promenerade vi uppåt i terrängen tills vi kom fram till Häcksjön där Carinas make Petri och son Rasmus gjort upp en brasa så att vi alla kunde grilla! Tack till familjen Abrahamsson som gjorde dagens promenad så jättebra!
Som vanligt har vi några bra fotografer med oss på promenader nu för tiden. Carina, Louise och Stefan plåtade så här kommer lite bilder som Carina & Louise tagit:














Så här trevligt har vi det när vi träffas! det är alltid presigelöst och härlig stämmning i gänget och glada skratt haglar tätt!

Vi som var med idag: Stefan & Boris, Carina, Louise & Dobby, Lukas & matte, Hanna, Tiger och Majja, Bettina, galgosar & kiwi, Mona, Jonna, Bella, Sandra & Fraula, Jag och Prinze, Zorro & Rocky, Jessica och Sixten. Petri och Rasmus var inte med på promenaden men de ordnade så fint med brasa och grillpinnar.

/Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar