söndag 9 oktober 2011

Finnsjön rundan 9/10-11

Vi samlades på Finnsjögårdens P-plats vid 11.30 och det var ett härligt gäng som kom med på vår gemensamma promenad idag:
Anette, Zolo & Zigge, Carina, Doris (Galgo), Twiggy och Robert (tror jag), Ebba, Dobby & Vilkas, Robban, Bowie & 2 kompisar, Jag, Prinze, Zorro & Rocky, Whippeten Alexia med matte och kompis + Italienare, Mattias, Cristin, Ayla (rottis) & Diezel samt Mona, Fraula, Tippie & Stella. Totalt 17 hundar och 13 tvåbenta.

Vi hade härligt promenadväder - inte för kallt och inte för varmt utan alldeles perfekt väder att gå på promenad i. Många av dem som var med idag hade inte varit i dessa trakterna förut. Det blev en skön promenad på ca 1 tim 45 min. Lilla Bowie som var med husse Robban, var bara 10 veckor gammal och fick bäras en del av sin husse men han var med och verkade trivas i de andra hundarnas sällskap.

Efter ca 1 timmes promenad så stannade vi och fikade och det var välbehövligt för de flesta. Lite ny energi för att ta oss de sista kilometrarna tillbaka till bilarna.

Det som är så roligt med dessa träffar är att umgås med likasinnade och deras härliga hundar. Så mycket att prata om och skratta åt. Det är så jättekul tycker jag. Det verkar även som att mina whippar tycker det är kul att umgås med andra whippar/vinthundar de blir glada av detta. Självklart är andra raser än whippets välkomna typ Galgosar, Borzoier och andra ur vinthundsrasen så klart. Det funkar ju även med "aliens" ibland typ en och annan rottis, nakenhund mm bara de är snälla och kan umgås med whippar.

Här kommer några bilder från dagens promenad:







//roadmaster för denna tur: Lena Regnault 111009

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar