fredag 3 juni 2011

Whippetpromenad i Torslanda/Tumlehed/Hästevik 2011-06-03

Då var det dags igen för att träffas med våra whippar för en härlig stund tillsammans. Denna fantastisk fina fredag (klämdag) den 3 juni bjöd på sol och värme och det tycker ju som bekant våra små whippethundar om.
Anita (Skräddaregårdens kennel) och jag, Lena (PriZor's whippets) hade skickat ut ett mejl till de som visat intresse för att hänga på våra gemensamma aktiviteter om samling vid ICA Maxi i Amhult, Torslanda kl. 11.00. Det blev en liten skara på 8 människor (Ebba, Mattias, Anneli, Marianne, Jessica, Ronja, Anita & jag) & 15 whippar + en nakenhund. Anita var inne på ICA Maxi och handlade det vi skulle fika på vår promenad idag - grillkorv i olika sorter och tillbehör samt fikabröd.

Vi traskade iväg med solsken i blick allesammans. När vi kom fram till klipporna i Tumlehed så var vi inte ensamma pga det fina vädret men vi tog en plats nere vid strandkanten och satte upp grillen. Mattias hjälpte till att grilla och fördela ut korv med bröd till alla som stod med hundkoppel i handen :-) det var ju inte direkt läge att låta 15 hundar springa lösa bland allt folk på stranden & klipporna. Det var jättegott kan jag lova efter nära en timmes promenad med mat i magen. Kaffe & bulle efteråt var också gott. Pengarna för kalaset har vi stått för själva då vi under senvintern lade hyrpengar för en manege i en gemensam kassa. Det blev lite pengar över och det lade vi nu på grillfika till oss som var med. Alla som varit med under manegen-stunderna under senvintern var självklart inbjudna till dagens träff men det är ju inte så att tid och plats alltid funkar.





Vi kommer framöver att skicka ut mejl och lägga ut datum för whippetträffar på denna blogg så vill du hänga på så är du hjärligt välkommen. Du behöver inte äga en egen whippet för att hänga med oss, det finns alltid någon att låna :-) men det är ju en fördel om du är intresserad av rasen.

Jag tar tacksamt emot bilder från dagens whippetträff för att lägga in på denna blogg - så mejla mig på följande adress: lenaregnault@gmail.com så ska jag försöka lägga in dessa allt eftersom.

Tack alla ni som var med och gjorde denna dag så härlig med era hundar och glada humör!

/Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar